Υπηρεσίες

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Ενεργειακή επιθεώρηση ονομάζεται η εκτίμηση των πραγματικών καταναλώσεων ενέργειας, των παραγόντων που τις επηρεάζουν, καθώς και των δυνατοτήτων για εξοικονόμηση ενέργειας.

Αρχιτεκτονική

H S.A.B.URBAN ENGINEERING κατανοώντας την μοναδικότητα κάθε αρχιτεκτονικού συνόλου , αντιμετωπίζει όλα τα έργα ξεχωριστά και σέβεται τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη, ο οποίος καλείται να συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό.

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Το γραφείο μας γνωρίζοντας την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών έχει ενσωματώσει τον βιοκλιματικό σχεδιασμό των κτιρίων και υπαίθριων χώρων στις βασικές αρχές της στη φάση του σχεδιασμού.

Στατική Μελέτη

Ο στατικός υπολογισμός των κτιρίων αποτελεί σημαντικό μέρος του σχεδιασμού των κτιρίων αλλά και των υπαίθριων χώρων συνεπώς αναγνωρίζοντας τη σημασία για την αρμονική συνύπαρξη και των δύο τομέων.

Τακτοποίηση Ημιυπαίθριων Χώρων

Ο Νόμος 3843 / 2010 τακτοποιεί για 40 χρόνια τις υπερβάσεις δόμησης και τις αλλαγές χρήσης εντός του εγκεκριμένου κτιριακού όγκου.

Φωτορεαλισμός

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παροχή Συμβουλών

Το γραφείο μας παρέχει αξιόπιστες και έγκυρες συμβουλές σε θέματα πολεοδομικών, κτιριοδομικών και τεχνικών κανονισμών, που εφαρμόζονται και ισχύουν.

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών-Επίβλεψη

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών Αδειών αλλά και την επίβλεψη για κάθε είδους κτίριο.

Τοπογραφικά Διαγράμματα - Αποτυπώσεις

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων και αποτυπώσεων κτιρίων με βάση όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία για κάθε είδους χρήση

Μελέτη Πυρασφάλειας

Η S.A.B.URBAN ENGINEERING αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτες, πιστοποιητικά και ανανεώσεις πυρασφάλειας. Ειδικεύεται επίσης τόσο σε εγκαταστάσεις κατοικιών όσο και επιχειρήσεων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων όπως παιδικοί σταθμοί, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.α.

Δημόσια Έργα

Το γραφείο μας με την αξιοπιστία αλλά και την εμπειρία που διαθέτει έχει αναλάβει με επιτυχία την εκπόνηση πολλών δημοσίων έργων κατά την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο των κατασκευών.

Οικονομική Μελέτη

Η εκπόνηση της οικονομικής μελέτης, με στόχο την προσέγγιση του τελικού κόστους κάθε έργου αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό μέρος των υπηρεσιών μας.